Evenimente si noutati

Restaurant Zigolini, aproape de tine, oricand, cu gusturi alese!

Restaurantul nostru este deschis zilnic intre orele 12:00 si 22:30 si va asteptam fie pentru a lua masa cu colegii de serviciu, cu familia sau chiar sa va surprindeti persoana iubita intr-un cadru romantic si elegant.

In cazul in care vreti sa comandati pentru acasa va punem la dispozitie serviciul de delivery intre orele 12:00 si 20:00. Pentru evenimentele cu grupuri mai mari de 20 de persoane asiguram partea de catering si promitem sa pastram `linia` gustului si savorilor alese `a la Zigolini` pe care o cunoasteti deja.

Pentru ca vrem sa ne aratam recunostinta pentru fidelitatea si colaborarea indelungata, v-am pregatit si vouchere de consum la preturi speciale. Acestea pot fi folosite personal, dar pot fi si un excelent cadou pentru o persoana draga. De asemenea, clientilor loiali le-am pregatit si o surpriza – o rasplata binemeritata – carduri de fidelitate cu discounturi considerabile si premii.

Zigolini si echipa va sunt mereu aproape cu petreceri de succes, evenimente reusite si gusturi alese!

Meniu Traditional de Sarbatori

Meniu Zigolini Sarbatori

Dragii noștri,

Asa cum v-am obișnuit , încercăm să vă oferim produse cu gust autentic, pregătite în condiții de siguranță alimentară și cu ingrediente de calitate. Vă oferim posibilitatea ca de Crăciun să nu aveți grija pregătirilor. Ne putem ocupa noi de tot! Cu livrare gratuită, în condiții de siguranță, la ușa Dumneavoastră. Dacă doriți ceva anume, ce nu se regăsește în propunerea noastră, nu ezitați să ne contactați!

O zi minunată, cu zâmbete!

Din 1 februarie avem o noua PROMOTIE!!!

promotie_flayer_pizza_februarie_2015-1

La orice pizza comandata aveti BONUS o cutie de Coca Cola 330 ml sau un Cappy Pulpy 330 ml.

Aceasta promotie este valabila doar pentru DELIVERY, in perioada 1 februarie – 31 martie 2016.
Comanda minima 50 lei.
Asteptam comenzile dvs la tel: 021.206.80.69

LIVRARE GRATUITA!!!