Evenimente si noutati

Restaurant Zigolini, aproape de tine, oricand, cu gusturi alese!

Restaurantul nostru este deschis zilnic intre orele 12:00 si 22:30 si va asteptam fie pentru a lua masa cu colegii de serviciu, cu familia sau chiar sa va surprindeti persoana iubita intr-un cadru romantic si elegant.

In cazul in care vreti sa comandati pentru acasa va punem la dispozitie serviciul de delivery intre orele 12:00 si 20:00. Pentru evenimentele cu grupuri mai mari de 20 de persoane asiguram partea de catering si promitem sa pastram `linia` gustului si savorilor alese `a la Zigolini` pe care o cunoasteti deja.

Pentru ca vrem sa ne aratam recunostinta pentru fidelitatea si colaborarea indelungata, v-am pregatit si vouchere de consum la preturi speciale. Acestea pot fi folosite personal, dar pot fi si un excelent cadou pentru o persoana draga. De asemenea, clientilor loiali le-am pregatit si o surpriza – o rasplata binemeritata – carduri de fidelitate cu discounturi considerabile si premii.

Zigolini si echipa va sunt mereu aproape cu petreceri de succes, evenimente reusite si gusturi alese!

Din 1 februarie avem o noua PROMOTIE!!!

promotie_flayer_pizza_februarie_2015-1

La orice pizza comandata aveti BONUS o cutie de Coca Cola 330 ml sau un Cappy Pulpy 330 ml.

Aceasta promotie este valabila doar pentru DELIVERY, in perioada 1 februarie – 31 martie 2016.
Comanda minima 50 lei.
Asteptam comenzile dvs la tel: 021.206.80.69

LIVRARE GRATUITA!!!

Concurs Like&Share!

banner_ConcursFBro

Cu doar un like si un share poti castiga in perioada 20 martie – 19 aprilie un meniu lunch* pentru 2 persoane. Extragerea castigatorului se va face prin tragere la sorti in fiecare zi de luni si va fi anuntat pe contul de facebook.

Va dorim succes!

* Valoarea premiului este de 100 lei