Despre Zigolini

Cu o experienta de peste 16 ani, Restaurantul Zigolini isi incanta zilnic clientii cu specialitati ale gastronomiei italiene si internationale. Meniul bogat satisface cele mai pretentioase gusturi acoperind o paleta diversificata de preparate. Salatele aromate, gustarile cu specific italian si accente internationale, supele delicate si specialitatile maestrului bucatar pastreaza `tonalitatea` stilului peninsular.

Pastele si pizza `a la Zigolini`, cu aluat facut in casa, imbogatite cu cea mai buna mozzarella si un sos de rosii parfumat contureaza restaurantul ca unul autentic Italian si garantat va vor face sa va intoarceti de fiecare data!

Salonul cochet si atmosfera intima a restaurantului sunt cadrul ideal pentru o intalnire de afaceri, cu prietenii sau o cina romantica. Daca doriti sa luati pranzul cu familia sau doar o pauza de la agitatia cotidiana, restaurantul dispune de 80 de locuri, un decor lejer si o ambianta distinsa – garantia unor momente speciale. Preparatele desavarsite, servirea ireprosabila si mediul primitor, degajat, dar elegant in acelasi timp sunt `reteta` perfecta pentru petrecerea timpului liber.

Va invitam asadar sa va convingeti de mancarea savuroasa, ingredientele si aromele italiene `asezonate` cu influentele bucatariei internationale si sa va bucurati de un vin nobil intr-o atmosfera calda.

Restaurant Zigolini, aproape de tine, oricand, cu gusturi alese!